Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ebéd

2012.01.12

Mi mással is kezdhetnénk mint egy szendviccsel! Most három fajta szendvicset mutatok be.


Az első egy tojásos, sajtos szendvics lesz majonézzel. De még lesz benne zöld hagyma és csemege uborka.

A két kemény tojáshoz és a zöldhagymához apróra vágott petrezselymet és csemegeuborkát adok. Megborsozom, majd összekeverem egy jó nagy kanál majonézzel. Ez egyfajta remulád. lesz.

A kenyérszeleteket megvajazzuk és sajtot teszünk rájuk. Végül jön rá a korábban elkészített mártás.


A második szendvics hagymasalátás lesz.

Felvágjuk a vöröshagymát kisebb karikákra, majd jön a só, a bors és a cukor Én almaborecetet használok de jó a sima is. Nincs más dolgunk mint megvajazni a kenyérszeleteket, sajtot tenni rájuk és jöhet a hagymasaláta.


A harmadik változat egy bacon-ős, sajtos, avokádós szendvics lesz.

Az bacont előtte egy kis olajon megpirítjuk. Az avokádót félbevágjuk, egy kanállal kiszedjük a magot, megpucoljuk majd karikákra vágjuk. A munkafolyamat innentől ugyan az. A szeleteket megvajazzuk, rátesszük a bacont, a sajtot, az avokádót és a tetejére majonézt öntünk.

 

 

 

A mappában található képek előnézete Szendvicsek

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.