Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A főfogás rántott hal

2012.01.12

Akárki is találta ki a rántott dolgokat zseni volt. A panírozás egyszerű és gyors munkafolyamat. Nem kell hozzá más mint fűszerezett liszt, felvert tojás, és kenyérmorzsa.

Ma gyönyörű, fehér húsú halfiléket panírozunk.

A halfiléket belehempergetjük a lisztbe úgy hogy azt tökéletesen befedje. A felvert tojásban is elmerítem ,majd jön a kenyérmorzsa.

Természetesen nem csak halat lehet kirántani hanem csirkemellet, karajt, fasírtmasszába göngyölt kemény tojást is.

A halfiléket nem túl sok olajban mind a két oldalán aranybarnára sütjük.

Ellenállhatatlan!

 

A mappában található képek előnézete Rántott hal

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.