Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hamburger sült körtével

2012.01.21

Hozzávalók

120 dkg darált hús

1 fej vöröshagyma
1 kávéskanál só
1 kávéskanál bors
1 evőkanál ketchup
1 evőkanál mustár
körte

körte

A hagymát felaprítjuk és hozzáadjuk a többi hozzávalót. A fűszereket jól összedolgozzuk a hússal. Kívánt méretű pogácsákat formálunk a kezünkkel. Serpenyőben kevés olajon 5-5 percig sütjük a mind a két oldalán.

A körtéket négy felé vágjuk és kivágjuk a magos közepét. A körtéket abban a szaftban főzzük meg amiben a húspogácsák is készültek, de egy kevés vajat is tegyünk hozzá. A körtéket addig sütjük amíg megpuhulnak de a formájukat még nem vesztik el.

A húspogácsát pirítósra tesszük, a tetejére pedig a körtéket tesszük. Gyors, egyszerű de ellenállhatatlan étel.


Jó étvágyat!

 

A mappában található képek előnézete Húsos pogácsa

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.